Winkelwagen

Producten

Welkom


         Hartelijk welkom op onze site.

The Boat House is de specialist op het vlak van de papieren zeekaarten voor de Yachting. Het Zeevaartreglement schrijft nog altijd voor dat deze verplicht aan boord moeten zijn. Terecht, want een goed bijgehouden zeekaart is nog altijd het laatste middel, wanneer alle systemen falen, om te weten waar u zich bevindt. Het is evident dat u bij ons steeds de nodige informatie kan vinden om de juiste kaart voor uw vaartplannen te vinden.
Wil u ons persoonlijk ontmoeten, een kaart bekijken  of goederen persoonlijk afhalen, kom dan naar Nieuwpoort, residentie Robert Orlent (aan het VVW) Watersportlaan 7S. U kan ons altijd bellen om een afspraak te maken op het nummer 0475-389 131.


VERKEERSSCHEIDINGSTELSEL VOOR BELGIE EN NEDERLAND WORDT GEWIJZIGD VANAG 1 JUNI 2017

Vanaf 1 juni 2017 worden er nieuwe verkeersregels van kracht voor de kusten van Nederland en België. De wijzigingen zijn op sommige plaatsen ingrijpend. Voor de veiligheid en de aansprakelijkheid van de yachtman is het absoluut noodzakelijk dat op iedere boot de juiste kaarten met de gewijzigde stelsels aanwezig zijn. De zeevaartpolitie zal hier bij controles nawlettend op toezien.

Zowel bij Imray als bij NV Verlag zijn alle edities, die deze gebieden omvatten, volledig herzien en aangepast. Wij raden dan ook ten sterkste aan om een nieuwe editie van deze kaarten aan te kopen. Corrigeren is, gezien de omvang van de wijzigingen, quasi onmogelijk. Wij bevelen onszelf graag aan voor de aankoop van uw nieuwe edities.